Kijkje in de camping - Camping BEAU REVE

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Genieten zonder overdreven luxe. 
Op ons terrein vindt je geen luxe zwembaden, moderne tenniscourts en pedagogisch verantwoorde speeltoestellen. Je zit hier gewoon lekker midden in de natuur, op een ruim opgezette camping met grote staanplaatsen, keurige schone basis voorzieningen en een gezellige lounge-bar met terras, hond Evy en haar baasjes Annelies en Ben. Die laatsten staan in principe altijd voor je klaar, bijvoorbeeld met een kop koffie, een Belgisch biertje, een (unieke...) ontbijtservice, een paar wandelstokken of een vuurschaal voor je kampvuur. Mede hierdoor willen wij geen auto's naast de tenten of caravans. Deze kunt ten alle tijden op onze parkeerplaats kwijt.
Camping Beau Rêve is van nature groen bezig!
We houden van de natuur. En omdat we ervan willen blijven genieten, zijn we - als eerste camping in de Benelux - volledig overgeschakeld op écht schone, hernieuwbare energie van de zon!
Onze camping draait dus geheel autonoom, zonder aansluiting op het elektriciteitsnet!!! We zijn bovendien bewust bezig om onze footprint in de natuur aanzienlijk te beperken (dat doen we o.a. door afval zoveel mogelijk tegen te gaan en alles altijd netjes te scheiden). Overigens hebben we nog wel een dieselauto. Maar om deze nu voor een elektrische in te ruilen, is niet verstandig in deze contreien... Camping
Omgeving
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu